Ar saldumynai gali būti ne tik skanūs, bet ir sveiki? Tikrai TAIP!!! Jau prieš 10 metų pasinėrusi į žaliavalgiškos virtuvės paslaptis, atradau labai daug sveikuoliškų gardėsių, sužavėjusių mane ne tik pačiu gamybos kūrybiniu procesu, bei skonių įvairove, bet ir sveikatai palankia sudėtimi bei maistine verte. Vienas iš pirmųjų mano pagamintų žaliavalgiškų skanėstų buvo sveikuoliški gardukai, kuriuos mielai gaminu iki šiol. Dėka terapinės klasės eterinių aliejų, kurie darniai įsiliejo į mano kasdienybę ir visas mano sveikos gyvensenos praktikas, šiandien mano ruošiami gardukai turi ne tik išskirtinį skonį, bet ir kvapą, bei, žinoma, sveikatinamąjį poveikį mūsų organizmui, kurį įtakoja vertingosios augalo savybės. Maisto gamyba man asocijuojasi su meditacija, kai visa savo esybe, mintimis ir veiksmais panyri į dabarties būseną, kiekvieną kartą gali išreikšti savo fantaziją, atrasti vis naujus skonius ir pateikimo formas.
SUDĖTIS
Datulės, razinos, saulėgrąžų branduoliai, migdolų ir lazdynų riešutai, kerobas, medus, terapinės klasės eteriniai aliejai.
Šokoladiniai gardukai
5.00€
SUDĖTIS
Datulės: Razinos: Saulėgrąžų branduoliai; Migdolų ir lazdynų riešutai; Kerobas; Medus; eteriniai aliejai.
SVARBU!!! Šis gaminys nesiunčiamas į kitus miestus.
Pristatymas Alytaus miesto teritorijoje – 3,00 € arba atsiėmimas nurodytu adresu.
KAINA – 5.00 € 200 g (1 dėžutė į kurią telpa 5 vnt. gardukų)
Priimami tik išankstiniai užsakymai
mob. tel. +370 61415145 arba el.p. juratesrojus@gmail.com
Neturime
Aprašymas
NAUDA
Ar saldumynai gali būti ne tik skanūs, bet ir sveiki? Tikrai TAIP!!! Jau prieš 10 metų pasinėrusi į žaliavalgiškos virtuvės paslaptis, atradau labai daug sveikuoliškų gardėsių, sužavėjusių mane ne tik pačiu gamybos kūrybiniu procesu, bei skonių įvairove, bet ir sveikatai palankia sudėtimi bei maistine verte. Vienas iš pirmųjų mano pagamintų žaliavalgiškų skanėstų buvo sveikuoliški gardukai, kuriuos mielai gaminu iki šiol. Dėka terapinės klasės eterinių aliejų, kurie darniai įsiliejo į mano kasdienybę ir visas mano sveikos gyvensenos praktikas, šiandien mano ruošiami gardukai turi ne tik išskirtinį skonį, bet ir kvapą, bei, žinoma, sveikatinamąjį poveikį mūsų organizmui, kurį įtakoja vertingosios augalo savybės. Maisto gamyba man asocijuojasi su meditacija, kai visa savo esybe, mintimis ir veiksmais panyri į dabarties būseną, kiekvieną kartą gali išreikšti savo fantaziją, atrasti vis naujus skonius ir pateikimo formas.
SUDĖTIS
Datulės, razinos, saulėgrąžų branduoliai, migdolų ir lazdynų riešutai, kerobas, medus, terapinės klasės eteriniai aliejai.